vieraskirja

vieraskirja

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja kalevi suhonen, 4. touko, 2018
heipä hei,kovasti odotamme kesää 2018 jolloin toivottavasti saamme kauan odotetun ruskean labradorin narttupennun jonka olen luvannut kouluttaa huomattavasti paremmin kuin aikaisemmat kolme kultaista noutajaa jotka rakastivat lähinnä uimista ja löhyilyä sohvalla kainalossa ja pallon peluuta pihalla joka oli loppujen lopuksi muisto joka tulee mieleen joka kerta kun tulemme pihalle ulos.Odotamme kovasti kesää 2018.
Sähköposti:
Kirjoittaja Seija Karjunen, 1. touko, 2015
Moi! Olen joensuulainen mustan labradorin omistaja. Minulla on ollut kaikkiaan kolme labradoria ja tämänhetkinen koirani on jo vanha herrasmies Yölinnun Iro 10 v.
Kaksi edellistä kuolivat jo kolme-vuotiaina, Rex alias Firepoints Jolly Jumper oli 3- vuotias, menehtyessään äkillisesti keuhkoverisuonen repeämään, lääkärin tulkinta. Ethusan Poncho oli s. 2001, menehtyi niinikään 3,5 vuotiaana, suun ja kitalaen syöpään.Joteen minulla on ollut huono onni koirien kanssa. Onneksi Iro on ilostuttanut minua jo näin kauan, vaikka hänelläkin on jo ikää. Minua kiinnostaa labradorin vaalea narttu- pentu.
Kokemusta labradoreista on jo kosolti, eikä mikään muu rotu tule edes kysymykseen. Niin ihana tämä rotu on.
Mikä on nykyään pennun hinta ja onko sinulla jo näitä uusia pienokaisia?
terveisin Seija Karjunen
Sähköposti: