Perussivu

26. kesä, 2018
Ulkoilua ja riistaan tutustumista
Tänään ulkoiltiin ja tutustuttiin varikseen ja kaniin. Riistaviettiäkin löytyy. Perheitä on käynyt meitä katsomassa ja kivoja koteja on tiedossa.
11. kesä, 2018
Ulkoilua
Tänään oltiin retkellä ulkona ja nuuskimista riitti. Eli kivaa oli. Syötiin päivväruoka ulkona ja kakatkin tehtiin ulos.
7. kesä, 2018
Tänään 3vk ikäisiä
Täällä kaikki hyvin. Taas ollaan kynsiä leikattu ja tänään saatiin myös ensimmäiset matokuurit ja emo sai myös omansa. Maisteltiin eka kertaa kiinteää ruokaa ja hyvin maistui. Hampaita odotellaan nyt puhkeaviksi lähipäivinä. Ulkoilemaan ei päästy nyt kun täällä tuuli kovaa ja satoi vettä. Mutta kelien salliessa pennut menevät tutustumaan ulkoilmaan. Ensi viikolla onkin kivaa tiedossa kun ensimmäiset pennun katsojat tulevat meihin tutustumaan. Tervetuloa ❤️

madden ja julesin pennut synt.17.5.2018

3. kesä, 2018
me ollaan 2,5 vk vanhoja
silmät ovat auki ja välillä vauhtiakin riittää. painot nousevat hyvin. vielä kuitenkin uni vie voiton pentujen elämässä. ensi viikolla lisää kuvia kun päästään aloittamaan ulkoilut ja maistelemaan kiinteää ruokaa. ensimmäinen matokuurikin on luvassa kun pennut täyttävät 3 vk.